Mig's World Wines
online verkoop !
artikel(en) : 0
totaal : 0.00 €

nieuws

Belgian Wines : Think Mig's !! 18/09/2019

Belgische wijnen zijn al een tijdje een vaste waarde in de rekken van Mig's. Het enthousiamse voor deze wijnen is heel duidelijk gebleken tijdens de degustatie van vorige zaterdag met de « Brusselse » wijnen van Gudule. Deze zaterdag leggen we er nog een laagje bovenop met 5 wijnen van ons nieuw… Meer

Gudule: Brussel heeft zijn eerste stadswijn....... het is ça va! 12/09/2019


Deze zaterdag laat Thierry Lejeune ons zijn biologische wijnen uit de eerste stedelijke wijnkelder van Brussel, Gudule Winery, proeven. Eenvoudig gesteld: de druiven kunnen overal vandaan komen en worden uitsluitend op basis van hun organoleptische kwaliteit gekozen. Vervolgens wordt de wijn gemengd en gevinifieerd in de kelders in… Meer

WEER AAN HET WERK - TERUG NAAR WIJN 03/09/2019

@ Mig’s is het niet: terug aan het werk, aangezien we nooit stoppen (zo gaat het als je een geweldig team hebt)!

Desalniettemin zullen we in de weken tot en met Kerstmis nieuwe wijnen, bieren en sterkedrank in voorraad hebben. Blijf op de hoogte en kijk op onze Facebookpagina voor bierbuzzes,… Meer

Oldies but Goldies ! 27/08/2019

Om de zoveel tijd krijgen we een groot aanbod oudere millésimes. Deze week hebben we drie zeer verschillende gouden zaakjes in voorraad:

1.         Een zeer klassieke Saint-Emilion Grand Cru. Met meer dan 10 jaar in de fles is hij nu perfect rijp: Château Puy-Blanquet 2008 @ 17.90€.

2.         Een zeer krachtige, volle… Meer

En wat nu : een Deense rum?? 22/08/2019

Wel, ja en nee. Gelukkig is er door de verwarming van de aarde (nog) geen suikerriet in Copenhagen. Maar A. H. Riise rum wordt gedistilleerd op het kleine eiland Saint-Thomas, dat nu deel uitmaakt van de Virgin Islands, en vroeger behoorde tot het Deense koninkrijk. Albert Heinrich Riise was in… Meer

Laugh & Learn! 13/08/2019

U zat erop te wachten: de nieuwe data voor de Laugh & Learn sessies ZIJN ONLINE! Raadpleeg de nieuwe agenda voor het einde van het jaar op de startpagina van onze website. Wacht niet te lang, de plaatsen zijn beperkt en worden snel ingevuld.

Voor de gelegenheid hebben we nieuwe onderwerpen… Meer

Cinsault! 06/08/2019

Cinsault is de underdog van de Zuid-Franse druivensoorten, die vaak gebruikt worden in goedkope cuvées of in milde rosé's. De Cinsault is de underdog van de Rhônevallei. Maar zelfs de underdog kan uitgroeien tot een racinghond als hij goed wordt gefokt. @Mig's we hebben goede “rassen” uit Chili en Zuid-Afrika.

Kom… Meer

15 jaar! 31/07/2019

Sinds 2004 speelt Lucy een zeer belangrijke rol in het succes van Mig's World Wines. Ze zorgt voor u, onze klanten, in de winkel, aan de telefoon en aan de computer en heeft het al die jaren met Mig en de "jongens" moeten doen! Ondanks die 5475 dagen hard labeur… Meer

Too hot for booze!? 24/07/2019

Voor de eerste keer bij Mig’s is de zaterdag N.A. degustatie (niet-alcoholisch)! We zullen verschillende dranken presenteren van het merk Monaco, tonics en meer. Voor de proeverij serveren we ze puur, maar het zijn uitstekende mixers voor Gin en Tonics.

De tonics van Monaco zijn vervaardigd uit puur Beierse mineraalwater en… Meer

Fête Nationale – Nationale Feestdag @ Mig’s 16/07/2019

Een zaterdag degustatie met een Belgische smaak:

1: het nieuwe jaartal van Cortil Braco : de enige rode wijn van Château de Bioul. Een défilé van rood fruit, licht en soepel, ook aangenaam wanneer lichtjes gekoeld.

2 : Pastis Ardent (biologisch): een vuurwerk van anijs en zoethout.  

Alleej, tot zaterdag, hé!

Meer

El Autoctono – Chili’s best bewaarde geheim 11/07/2019

Het Mig’s team is laaiend enthousiast over deze Chileense wijn gemaakt met de País druif. Het beantwoordt alle criteria van de perfecte zomerse wijn: soepel en fris, intens fruitig (frambozen!), laag in sulfieten en alcoholpercentage …. En vooral een lage prijs!!

Te proeven deze zaterdag namiddag.

Cheers,

Meer

Met twee gaat alles beter 03/07/2019

Ter gelegenheid van de ‘Grand Départ’ van de Ronde van Frankrijk in Brussel, stellen we, voor onze wekelijkse zaterdag degustatie, onze Tandem voor. Een heerlijke Syrahwijn uit Marokko, gemaakt met de hulp van Alain Graillot, de “paus” van Crozes-Hermitage.

Geen gele trui nodig om te komen proeven. Alle kledij welkom!

 

Tot zaterdag,… Meer

ART & BEER 18/06/2019

KUNST

Chloé, Mig’s dochter, organiseert de tweede editie van de “Street to Canvas” Art Show. Van een 20-tal straatkunstenaars zal binnenwerk te zien zijn, waaronder enkele van Chloé. De opening is voorzien op donderdag 20 juni (ja, deze donderdag!). De show gaat van 18 tot 22 uur door in:

L'Uzine

Industriekaai, 75

Sint-Jans-Molenbeek

Meer informatie… Meer

Gusto World Top Proeverij 11/06/2019

Op zaterdag 15 juni heeft Mig’s het groot genoegen om u een prachtige degustatie te bieden van enkele van de beste wijnen in onze selectie. Deze wijnen worden ingevoerd door een van onze grootste leveranciers, Gusto World. Mathilde brengt u de degustatie.

Naast de wijnen die we al een tijdje op… Meer

Fête des Pères / Vaderdag / Fête des Pères 05/06/2019

Zondag is het weer Vaderdag en @Mig’s helpen we u letterlijk met honderden geschenkideeën – wijnen, sterkedrank en bieren van België en verder, zowel als nieuwe “accessoires” voor sterkedrank (kijk naar de foto’s op onze facebookpagina).

Om u maar een paar ideeën te geven, vindt u bij ons:

  • een selectie… Meer