Mig's World Wines
online verkoop !
artikel(en) : 0
totaal : 0.00 €

nieuws

Alleen Op Afspraak 21/04/2021

Geachte klanten,


Wegens het vermoeden van een covid geval en als voorzorgsmaatregel zal Mig's van 21 tot 23 april alleen op afspraak geopend zijn (02 534 77 03).

Tenzij anders vermeld, gaan wij op zaterdag 24 april weer normaal open.

Dank u voor uw begrip.

Cheers,

Mig's Team

Meer

WE STAY OPEN ! 26/03/2021

Tot nader order blijft Mig's open op de gebruikelijke uren. We vragen u echter om alleen te komen en ook zal u hoogstwaarschijnlijk geduld moeten hebben tijdens uw bezoek (beperkt aantal klanten in de winkel). U kan vanzelfsprekend ook online of per email bestellen. Let op, ook thuisbezorging kan enige… Meer

Belgian Double Bubbles : Ruffus & Girardin 18/03/2021

RUFFUS

Het is zover, de nieuwe lading Ruffus is binnen, zowel de Brut als de Brut Sauvage, allebei aan 17,10 euro. En vooral : helemaal op dronk, want al gedegorgeerd in oktober. De voorraad is beperkt, dus kom ons snel eens bezoeken.

Meer

MIG'S GESLOTEN VAN MAANDAG 8 TOT EN MET DONDERDAG 11 MAART 06/03/2021

Beste klanten,

In deze vreemde tijden hebben we bij Mig’s dag in dag uit doorgewerkt. Nu nemen we een korte pauze om de toekomst voor te bereiden. Mig’s zal volgende week uitzonderlijk gesloten zijn van maandag 8 tot en met donderdag 11 maart.

We zien jullie graag terug vanaf vrijdag 12 maart!

Cheers,

Het… Meer

Toernee mineral – non-alcoholische dranken en dranken met laag alcoholgehalte 08/02/2021

Mig’s is gespecialiseerd in alcohol, en toch hebben we sinds kort een mooi aanbod non-alcoholische dranken samengesteld. “Wijn” en “gin”, en een fantastische Belgische creatie: de sprankelende Feliz (ja, met bubbels).

De lokale Brusselse brouwerij l’Annexe produceert niet-zoete, gefermenteerde drankjes die toch laag in alcohol zijn (+/- 2%) en die we… Meer

Laugh & Learn online : nieuwe data !  En dit keer ook met wijn ! 22/01/2021

De terugkeer van de wijndegustaties !

 

"Echte" proeverijen zijn helaas nog steeds niet toegestaan, voorlopig organiseren we dus enkel online evenementen.  

We organiseren al een tijd online tastings van sterke dranken,en dit met groot succes. Bij wijn kampten we echter met organisatorische uitdagingen : we kunnen u moeilijk vragen om 6 flessen te… Meer

Kelderrestjes 14/01/2021

Start 2021@Mig's uitstekend: lagere prijzen op een selectie van kelderrestjes! Let op: het aantal kelderrestjes is beperkt. Bekijk deze geweldige aanbiedingen: 

 • Stark Condé Pinot Noir 2016, Elgin, Zuid-Afrika, was 11,80€, nu 8,90€. 

  Sappige bramen en zachte kruiden. 
 • Caelum Malbec 2017, Mendoza, Argentinië, was 9,60€,… Meer

BESTE WENSEN VOOR (EEN BETER) 2021!!! 30/12/2020

Ik zou graag iedereen bedanken, mijn team, mijn leveranciers and mijn klanten, om Mig’s geholpen te helpen te hebben dit moeilijk jaar te overleven.

Mijn gedachten gaan naar diegenen die op één of ander manier geleden hebben onder de pandemie.

Een bijzondere gedachte voor de horeca. 2021 moet vooral voor jullie een… Meer

Zalig kerstfeest van Mig’s 23/12/2020

Ter informatie, Mig’s zalmorgen, 24 december, sluiten om 18u. En op kerstdag zijn we vanzelfsprekend ook gesloten.

Het Mig’s team wenst je fijne feesten. Blijf veilig en zorg voor elkaar.

Cheers!

Meer

Veilig kerstfeest @Mig's 09/12/2020

Als er één tip is die we u kunnen geven voor uw kerstinkopen @Mig's, dan is het deze: wees er vroeg bij. Kom VROEG tijdens de dag en VROEG  in de week. En wacht niet tot de laatste dagen voor Kerstmis. Zo vermijdt u de drukte en winkelt u veilig. 

Denk… Meer

Ruffus ! 18/11/2020

Jullie favoriete Belgische bubbles, de Ruffus van Domaine des Agaises, is net binnen. De Brut Blanc de Blancs en de « Brut Sauvage ». 

We hebben (voor één keer) genoeg voorraad. Het is niet nodig om te reserveren, u kunt eenvoudig via de website bestellen of gewoon langskomen in de… Meer

Belgische Kelderresten 14/11/2020

Mig's maakt plaats in de winkel voor nieuwe wijnen en sterke dranken, voor geschenkdozen voor Kerstmis, etc. En dus hebben we enkele van onze lichte Belgische wijnen afgeprijst. Hier zijn ze, let op, zoals gewoonlijk zijn de hoeveelheden beperkt !

De Kluizen
Wit : 	Kerner 		 	was 11,30 nu aan 8,00…                                      Meer          

MIG'S IS OPEN ! + SOLID'HORECA 04/11/2020

We zullen de voorzorgsmaatregelen respecteren. De betaling per kaart zal geprivilegieerd worden en online of postwissels worden aangemoedigd. Het zal ons helpen om ze op voorhand voor te bereiden en u snel van dienst te zijn (thuisbezorging blijft een optie). We zullen in de winkel zijn om u aan te… Meer

Mig's blijft open! 30/10/2020

Hamsteren is niet noodzakelijk, Mig's blijft open. Desondanks, kunt u altijd online uw bestelling plaatsen om het gemakkelijker te maken. Leveringen aan huis zijn altijd mogelijk.

Hou u goed!

Meer

SOLID'HORECA 29/10/2020

Beste klanten,

In deze moeilijke tijden verdienen bars and restaurants onze steun. Velen onder hen hebben heerlijke menu’s online en leveren aan huis. (En moest u hun gerechten willen combineren met wijn, bier of waarom niet, sterke dranken, u weet ons te vinden !!)