Mig's World Wines
online verkoop !
artikel(en) : 0
totaal : 0.00 €

A Farewell from Lucy 11/05/2021

Beste vrienden van Mig’s,

Het is tijd voor mij om afscheid te nemen. Na 17 jaar verlaat ik eind deze maand Mig's World Wines. Ik ben opgewonden over mijn volgende stap, maar dit voelt toch bitterzoet. Deze kleine winkel, deze schatkamer, is zo'n groot deel van mijn leven geweest - een tweede thuis eigenlijk - dat het moeilijk is om me voor te stellen er geen deel meer van uit te maken.

Door de jaren heen heb ik velen van jullie leren kennen; we hebben belangrijke delen van ons dagelijks leven met elkaar gedeeld. Vele gezichten zijn in mijn gedachten vereeuwigd. Ik hoop dat ik in de komende weken de kans krijg om persoonlijk afscheid van jullie te nemen.

Ik wil van de gelegenheid gebruik maken om Miguel te bedanken: hij vertrouwde en respecteerde me vanaf het begin. Baas, je bent de beste, ik zal je altijd dankbaar zijn. Ik zal met grote erkentelijkheid op deze tijd terugkijken. Nogmaals bedankt om me deze ongelooflijke kans te geven.

Pat, Thierry, Eva en Emeline - en de anderen die het personeel al hebben verlaten: het was een absoluut genoegen om met elk van jullie samen te werken - en zoveel te lachen. Ga zo door, ik wens jullie het allerbeste voor de toekomst.

Vaarwel aan allen, zorg goed voor jezelf.

Lucy