Mig's World Wines
online verkoop !
artikel(en) : 0
totaal : 0.00 €

A message from Miguel 03/04/2020

Beste vrienden!

Ten eerste: mijn gedachten gaan uit naar zij die van dichtbij of iets verderaf te maken hebben met het coronavirus. Ik wens jullie allen veel moed toe.

De komende weken zullen we elkaar allemaal nodig hebben (zoals steeds in het leven). Ik zou graag willen dat het nieuws dat Mig’s u toestuurt onder het motto 'solidariteit' valt, en als die-hard Beatlesfan noem ik het (met wat dichterlijke vrijheid) “With a little help FOR my friends” en “With a little help FROM OUR friends”.

Laten we beginnen met FROM. Veel dank aan u, onze klanten, die via onze online verkoopsite een beroep op ons blijven doen. Dit is een grote hulp voor ons. Voor degenen onder u die niet van online verkoop houden, aarzel dan niet om uw bestellingen per e-mail te sturen: wij geven u een bestelbon, u doet een bankoverschrijving, en klaar is Kees. En indien u advies wenst, stuur me dan een e-mail met uw wensen en uw telefoonnummer, dan maak ik een kleine selectie die hopelijk bij u past.

Daarna: FOR. Laten we beginnen met mijn twee dochters:

  • De oudste, Coline, banketbakker, werkt bij Cokoa. Neem een kijkje op http://www.cokoa.be voor een heerlijke selectie comfort food.
  • De jongere, Chloé, is illustratrice en zeer actief in de Street Art wereld. Neem een kijkje via de onderstaande links voor een zalvend stukje kunst in deze barbaarse tijden.

https://www.facebook.com/chlosartdesign

https://www.facebook.com/StreetArtInBrussels

We zetten voort met een oude bekende uit pre-Mig's-tijden (al bijna 30 jaar!): Eric Boschman https://ericboschman.be . Nu dat hij niet op het podium mag staan, staat hij op Facebook en Instagram. Volg hem.

En laat u tot slot inspireren door de creativiteit van 'Les Filles': http://www.lesfilles.be . Steun hen.

Dank u.

Hou vol en zorg goed voor jezelf.

Miguel