Mig's World Wines
online verkoop !
artikel(en) : 0
totaal : 0.00 €

Belgian Owl Whisky @ Mig’s on 10th October 03/10/2017

Mig’s organiseert binnenkort een uitzonderlijke whiskydegustatie! Op dinsdag 10 oktober stellen we u een unieke degustatie voor van de bekendste Belgische whisky, de Belgian Owl. Femke zal deze uitzonderlijke avond begeleiden en u alles over dit prachtige project onthullen. Ze brengt ook bijzondere distillaten mee en geeft meer uitleg bij de toekomstige Belgian Owl. 
De degustatie verloopt volgens hetzelfde principe als onze Laugh & Learnavonden, waarvan u de volledige instructies op onze home page kunt terugvinden. In een notendop: 25 euro per persoon, u stuurt ons een e-mail om zich in te schrijven, geen terugbetaling 3 dagen voor het evenement, enz. Maximaal 15 personen, wees er dus snel bij!

Bovendien krijgt u die avond een aantal geschenkjes: een tombola met 20cl-flessen Belgian Owl voor vijf gelukkigen en een geschenkbon met een korting van 20% op een fles Belgian Owl van 3 jaar (winkelprijs 56 euro) voor de pechvogels.

Wie er het eerst bij is wordt het eerst bediend, u weet dus wat u te doen staat.

PS: Mig’s beschikt over een vat Belgian Owl dat in de distilleerderij rijpt. Het is waarschijnlijk binnen een jaar rijp. Meer hierover op 10/10…

Cheers!