Mig's World Wines
online verkoop !
artikel(en) : 0
totaal : 0.00 €

BUSHFIRE FUND-RAISING WINE TASTING 25/01 22/01/2020

Beste Aussies, beste vrienden van Australië, beste vrienden van Mig’s,

Om de 25e verjaardag van Mig's World Wines af te trappen, had Mig een tijdje terug besloten om op 25 januari een speciale Australische wijndegustatie te organiseren, en zo ook tegelijkertijd Australia Day te vieren. De degustatie zou bestaan uit een selectie d'Arenberg wijnen: van bubbels tot een stickie (sterke zoete wijn), met wit en rood ertussendoor.

Bezorgd over de verschrikkelijke bosbranden die het land teisteren, heeft de in Australië geboren Miguel (Mig) besloten om van dit evenement een fondsenwerving te maken. Er wordt op twee manieren geld ingezameld:

 • 25% van de verkoop van d'Arenberg van die dag (of d'Arenberg-wijnen besteld op die dag) gaat naar het Australische Rode Kruis voor de slachtoffers van de bosbranden.
 • Mig's zal een loterij houden. De winnende prijs is een Magnum van d'Arenberg's iconische Dead Arm Shiraz (waarde 98,40€). Alle opbrengsten gaan ook naar het Australische Rode Kruis.

  Mis dit speciale evenement niet: u viert zowel Mig's 25ste verjaardag en helpt vooral Mig's om zijn steentje bij te dragen voor de slachtoffers van de bosbranden – terwijl u heerlijke wijnen proeft!

  Vertel het vooral verder!

  Tot dan en cheers,

   Miguel


  Details over het evenement:

  Deze zaterdag van 14u tot 18u. De degustatie wordt gepresenteerd door Alice van GustoWorld (invoerder van d’Arenberg). Het is gratis, iedereen is welkom. Reserveren is niet nodig, spring gewoon binnen!