Mig's World Wines
online verkoop !
artikel(en) : 0
totaal : 0.00 €

Cadeaux! 13/12/2010

Sorry, geen degustatie deze week! Te veel werk met het inpakken van cadeautjes! Maar we zijn zondag wel open van 11u tot 19u zoals gewoonlijk.

Vergeet niet dat we naast onze brede selectie wijnen ook zo'n 100 sterkedranken aanbieden, waaronder whisky's uit 7 verschillende landen. De ster van dit jaar is trouwens de nu wereldbekende Belgian Owl. We hebben heerlijke rums, grappa's, calvados, cognacs enz. U kan ook kiezen uit een mooi selectie Belgische bieren, en de "kerstbieren" doen het voor kerst natuurlijk helemaal. We hebben ook vele accessoires: glazen, decanteerders, kurkentrekkers, koelers enz. Nu we het er toch over hebben, kunnen onze nieuwe Ice Bags ( € 5) als leuke extra gebruikt worden voor uw cadeautje ( in plaats van de gewone verpakking). En voor degenen die dit alles wat te sterk vinden: vergeet niet dat we een interessante selectie Italiaanse bio-olijfolie hebben. De kleine flesjes van de natuurlijk gekruide olijfolie in een houten kistje vormen een prachtig geschenk.
Komt u gewoon eens binnen, en wij helpen u het perfecte artikel te vinden, of u nu een klassieker of iets gedurfder wenst. Tot binnenkort!

Cheers!

PS : Voor degenen onder u die kwaliteitsfoto's appreciëren, nodigt de Service Laïque de Parrainage u uit voor de vernissage van hun tentoonstelling "Cuba Vision" (Wittestraat 42 in Sint-Gillis, van 18u tot 21u30)