Mig's World Wines
online verkoop !
artikel(en) : 0
totaal : 0.00 €

Christmas shopping @ Mig’s/Sunday opening/Parking 12/12/2011

Mig's is tot Kerstmis doorlopend open, met inbegrip van deze zondag 18 december (opgepast, die dag van 11u00 tot 18u00).


Parkeren dicht bij Mig's is gemakkelijk. U moet dan gewoon naar de parking van Wiltcher's: ingang op de Louizalaan, richting Terkamerenbos, zo'n 300m na het Stefaniaplein). Om te voet dicht bij de winkel uit te komen drukt u op knop o = Place Wiltcher's in de lift. Eens uit de lift gaat u rechtdoor verder, u wandelt over de patio, zo'n 50 meter. Wij bevinden ons aan de overkant van de straat!


Ter herhaling hebben wij 700 wijnen van 34 landen, zo'n 200 verschillende sterkedrank en vele accessoires.
Noteer zeker:
• Grote champagnes: Bollinger, Billecart-Salmon (de rosé, miam !), Ruinart, Dom Pérignon
• La cuvée Ruffus du Domaine des Agaises: we hebben voor het eerst zeker genoeg stock van deze Belgische Bubbels voor Kerstmis, zowel wit, rosé als magnum. Yes!
• U heeft de Lotto gewonnen ?: dan hebben wij voor u een grote selectie grote Franse wijnen -in stock of op bestelling (Mouton, Margaux, Latour...)
• Sterkedrank: de selectie sterkedrank bij Mig's breidt steeds maar uit, zowel in kwantiteit als in kwaliteit! Dit jaar hebben we ook talrijke mooie geschenkdozen, vanaf slechts € 15. Wat u zeker moet gezien en geproefd hebben, zijn de mooie grappa-karaffen van bij Marolo!


Laatste tip: hoe sneller u langskomt, hoe groter de keuze!


Tot vóór Kerstmis! Cheers!

PS: Ook al hebben we geen degustaties meer voorzien dit jaar, zijn er talrijke sterkedranken die u kunt proeven om u bij uw keuze te helpen.