Mig's World Wines
online verkoop !
artikel(en) : 0
totaal : 0.00 €

CLIMATE CHANGE - OLD VINTAGES - OLD AUSSIES 05/02/2019

KLIMAATVERANDERING

@Mig's hebben we niet gewacht totdat schoolmeisjes en -jongens en vele andere burgers de straten van Brussel op gingen om ernstig ons steentje bij te dragen aan de bestrijding van de klimaatverandering en dus zo weinig mogelijk te verspillen. We recycleren onze lege flessen, kurken, dozen, paletten, enz.

We bieden ook gerecycleerde of recycleerbare papieren zakken en kartonnen geschenkdozen aan. Ook onze draagtas is biologisch en fair trade.

Steeds meer klanten zoals u brengen nu hun eigen tassen mee voor hun aankopen bij ons, en dat is een goede zaak.

Mig's zal vanaf nu altijd een kleine bijdrage vragen voor alle draagtassen en geschenkdozen – inpakpapier voor enkele flessen en gerecycleerde lege wijnkartons blijven gratis.

Dank u dat u mee de planeet helpt te redden.

 

OUDE WIJNJAREN

Af en toe kruisen oude wijnjaren ons pad, in zeer kleine hoeveelheden. We hebben zojuist het volgende ontvangen:

Rieussec 1er Grand Cru Classé Sauternes 1980 & 1981 (8 flessen)

Porto Noval LBV 1971 (slechts een enkele fles)

Château d'Yquem 1950 (ook één fles!)

Wie het eerst komt, wordt het eerst bediend!

 

OUDE AUSSIES

Mig's oudste dochter ontkurkte dit weekend een magnumfles d'Arenberg d'Arry's Original 2005. Het was absoluut heerlijk. Soepel en mooi in balans. In tegenstelling tot wat veel mensen nog steeds geloven, kunnen wijnen uit de "Nieuwe Wereld" ook elegant ouder worden als ze van kwaliteitsdomeinen komen. Kom deze zaterdag binnen en proef de huidig wijn van d'Arry’s Original. Je kunt ze nu drinken of meer dan tien jaar in de kelder laten liggen.

Cheers