Mig's World Wines
online verkoop !
artikel(en) : 0
totaal : 0.00 €

De privé degustaties zijn terug en er zijn nieuwe data voor Laugh & Learn sessies. 06/06/2020

Vorige week hebben ons allereerste online Laugh & Learn proeverij georganiseerd en het was meteen een groot succes. Dus hebben besloten om over te gaan naar fase 2…

Er zijn weer nieuwe data voor onze Laugh & Learn proeverijen op de website. Bij elke proeverij hoort een pakket met staalflessen die u kunt aankopen via de webshop of door ons een email te sturen.

De proeverijen worden via Zoom gegeven, omdat het heel gemakkelijk te gebruiken is. Hier zijn enkele onderwerpen van de nieuwe kalender: Japanse whisky, Versterkte wijnen (Porto, Sherry en Madeira) en Rhum Agricole. (voorlopig enkel in het Engels)

Volg de link om de kalender te raadplegen: http://www.migsworldwines.be/nl

 

Privé degustaties zijn ook terug van weggeweest. Ofwel online (met Zoom) ofwel in de winkel, beide voor maximum 10 personen.

Indien u kiest voor een online degustatie, leveren we u een doos met 6 wijnen of proefflessen sterke drank, afhankelijk van hetgeen u gekozen hebt. We beslissen samen over een tijdstip, en u kunt comfortabel thuis met vrienden genieten.

Voor een proeverij in de winkel zullen we het nodige doen om op een veilige manier onze typische aangename en losse atmosfeer te behouden.

De prijs voor een privé degustatie, of het nu wijn of sterke drank is, online of in de winkel, komt op 250 €.

 

Cheers!