Mig's World Wines
online verkoop !
artikel(en) : 0
totaal : 0.00 €

Happy Father’s Day ! 03/06/2013

Maak uw Papa gelukkig en schenk hem één van de mooie geschenkkoffers die Mig’s op voorraad heeft. U weet al dat we over een brede selectie uitstekende whisky’s, rums, gins, vodka’s, grappa’s, cognacs, armagnacs, calvas… enz.  beschikken. Welnu, sommige daarvan zijn ook in een mooi koffertje te verkrijgen met een of twee glazen bij voor slechts € 2 of € 3 extra in vergelijking met een gewone fles – de rum El Dorado 12 jaar en de rum Diplomatico bijvoorbeeld! Writers’ Tears Irish Whisky, Connemara Irish Whisky en Jack Daniel’s Bourbon  worden in een koffertje met een of twee glazen aangeboden. Wij beschikken ook over ‘trio packs’ met 3 flessen van 20 cl van verschillende whisky’s,  en een koffertje van 4 x 5cl Ierse whisky voor de papa die volop wil experimenteren.

En voor de Papa met een voorliefde voor wijn, bieden wij lege koffertjes aan van 1, 2, 3 of 6 flessen naar keuze – en volgens uw budget. Een Wereldreis in enkele flessen kan altijd op groot succes rekenen!

Een andere kans wordt deze week door Miguel geboden, die de mogelijkheid heeft gehad de hand te leggen op enkele uitzonderlijke flessen oude millésimes dessertwijnen van grote Sauternedomeinen, en op oude porto’s en ‘gele wijnen’. Meer info volgt later deze week. Misschien opent hij deze zaterdag zelfs een fles voor de degustatie! En vergeet niet dat we, ondanks de drukke inpaksessies,  u altijd graag u een of andere geopende fles van onze lekkere sterke drank laten proeven om u de beste keuze te helpen maken voor uw Papa!

See you Saturday ! Cheers !