Mig's World Wines
online verkoop !
artikel(en) : 0
totaal : 0.00 €

Champagne Bollinger & James Bond - No Time to Die 30/09/2021

Het is zeer onwaarschijnlijk dat je het gemist hebt, de release van No Time To Die, de 25e film over ‘Her Majesty’s agent’ de legendarische 007. Sinds zijn begindagen is James Bond altijd een beetje een bubbel-monomaan geweest. Om zijn dorst te lessen in de mondaine gelegenheden waar hij vertoeft, kiest de immer elegante agent altijd voor Bollinger, een uitzonderlijke champagne.

De nieuwe james Bond is dus een uitstekende gelegenheid om deze champagnes te ontdekken bij Mig's:

- De Limited Edition Vintage 2011 met zijn stijlvolle 007 gadget case : 185.00€

- De traditionele Cuvée Spéciale, in een speciale 007 kist : 55.00€

De Blanc de Noirs 2011 Extra-Brut (4gr/l) is uitsluitend gemaakt van Grands Crus van Pinot Noir uit het dorp Aÿ, en rijpte zeven jaren op fles. Dit is een heel speciale cuvée, het is immers de eerste die enkel bestaat uit Pinot Noir, sinds de oprichting van het huis Bollinger in 1829.
De champagne met koperen accenten, heeft een zeldzame complexiteit en amplitude, met nuances van gestoofd fruit, geroosterde noten en honing, geaccentueerd door een lange minerale afdronk.

De Spécial Cuvée Traditionnelle wordt gemaakt van Grands Crus van 60% Pinot Noir, 25% Chardonnay en 15% Pinot Meunier.  Deze goudkleurige Champagne heeft aroma's van appel, citrus, karamel en hazelnoot. De afdronk wordt gekenmerkt door tonen van toast en brioche.