Mig's World Wines
online verkoop !
artikel(en) : 0
totaal : 0.00 €

Kelderrestjes enz. 18/08/2020

Hoe rijpt een wijn in een “BIB” (bag in box)? Zeer goed naar onze ervaring. 

Celler Arrufi Vi Rosat is een Catalaanse biologische rosé, die vorig jaar werd gebotteld...euh verpakt en nog steeds erg lekker is om te drinken. De zeer lichte sherryachtige smaak bovenop de "lolly"-smaak draagt bij tot zijn bijzonderheid. We hebben slechts een paar 3 liter BIB’s over, aan een kelderrestjesprijs van € 17,50 in plaats van € 21,50. Wees er dus snel bij. 

 

Eenmalige zomerwijn: Tinhof 'Noir' Zweigelt 2015 - € 10,60. 

We hebben het al een tijdje in stock, maar hebben het net tijdens de hittegolf opnieuw geprobeerd. Het is een perfecte mix van rijp rood fruit, een mooie knapperigheid, en zijdezacht als gevolg van de 5 jaar flesrijping. Het is precies goed bij lichte en koude maaltijden of om alleen te drinken. Precies wat u deze zomer nodig heeft. 

 

Eenmalig kelderrestje: Beronia Rioja Reserva Graciano 2012 - was € 18,20 en is nu € 12,90. 

Een intrigerende Rioja die uitsluitend van Graciano wordt gemaakt, een druif die meestal in een kleine hoeveelheid wordt gemengd met Tempranillo. Het is een gestructureerde, gerijpte wijn: wilde bessen, leer en een vleugje munt, nu klaar om te drinken na acht jaar flesrijping. 

 

Kelderrestjes gedistilleerde dranken 

En last but not least, beschikken we ook over restjes bij onze sterke drank, waar de laatste flessen plaats moeten maken voor de nieuwe (schapruimte is zeer schaars @Mig's!). Deze “kelderrestjes” worden verkocht tegen aankoopprijs! Nogmaals: wees er snel bij. 

Kom dus gewoon even langs en profiteer van deze speciale aanbiedingen. 

 

Cheers!