Mig's World Wines
online verkoop !
artikel(en) : 0
totaal : 0.00 €

Laugh & Learnavonden zijn er weer... online! 05/09/2020

Vanaf nu bieden wij u onze populaire Laugh & Learnavonden live online aan. Omdat we nog steeds geen “live” degustaties mogen geven, hebben we een manier gevonden om deze proeverijen bij u thuis te organiseren.

Om te beginnen bieden wij u gedistilleerde drankenproeverijen aan. Om praktische redenen zijn deze sessies voorlopig enkel in het Engels.

Om deel te nemen hoeft u alleen maar een proeverijpakket te kopen. Het pakket bevat 6 stalen, zodat u thuis een selectie van gedistilleerde dranken kunt proeven en een degustatiefiche. De link en het wachtwoord voor een Zoom-vergadering worden u later toegestuurd. We hebben ervoor gekozen om Zoom te gebruiken omdat het ons het beste lijkt voor die ontspannen sfeer en interacties waar we zo van houden te behouden. Er is niet veel nodig om deel te nemen aan een Zoom-meeting. Klik op de link om de app te downloaden. Test het misschien even op voorhand uit om op tijd alles klaar te hebben!

Er zijn een beperkt aantal pakketten beschikbaar, dus zoals gewoonlijk: first come, first served ! De prijs van de proeverij is 30 euro. Alle pakketten zijn te koop op onze website en kunnen worden geleverd (met leveringskosten) of opgehaald in onze winkel. U kunt ook gewoon bestellen via e-mail: mig@migsworldwines.be.

De flessen zijn recycleerbaar. Om het milieu te respecteren, vragen wij u, in de mate van het mogelijke, om uw lege flessen na de proeverij terug te brengen.

Kalender:

World Tour of whiskies”: Taste whisky from beyond the classic whisky countries, we have a few surprises for you…

-> Donderdag 1 oktober om 19:15

 

“Gin & Tonic”

-> Woensdag 7 oktober om 19:15

 

"Rum: its history and styles"

-> Donderdag 15 oktober om 19h15

 

“The Revival of Irish Whiskey”

-> Woensdag 21 oktober om 19h15

Binnenkort volgen er nog meer Laugh & Learnavonden, meer informatie in onze volgende nieuwsbrieven.

Typ "Laugh & Learn" in onze searchbox om de packs terug te vinden in onze webshop.

Blijf voorzichtig en veilig.

IBAN: BE27 4662 2453 2173
BIC: KREDBEBB