Mig's World Wines
online verkoop !
artikel(en) : 0
totaal : 0.00 €

Matthys @ Mig's! 13/09/2010

Er was eens ... een kerel genaamd Mig, die in een winkel een Australisch wijnhoekje ontwierp en het de "Aussie Wine Pouch" noemde. Hij vroeg importeurs van Down Underwijnen om hulp: de eerste die zich aanbood was Frank van Matthys Wijnimport. Ongeveer een jaar later opende Mig zijn eigen kleine wijnboetiek en noemde het "Mig's Wine Pouch". Nog enkele jaren later verhuisde ook dit winkeltje naar de Charleroisesteenweg en werd het door zijn grotere omvang "Mig's World Wines" gedoopt. Het logo, daarentegen, is doorheen de jaren altijd ongeveer hetzelfde gebleven; een kangoeroe die een fles in zijn buidel verstopt!

Om bijna 20 jaar vriendschap te vieren zal Frank de degustatie van deze zaterdag leiden. De Australische wijnen staan natuurlijk centraal, met Franks selectie wijnen van de Tulloch Winery, uit de bekende Hunter Valley: een nieuwe schuimwijn, twee witte en twee rode. Om de degustatie goed in te luiden, beginnen we met twee Chileense wijnen van het Domein Anakena met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Frank ontmoeten is niet alleen een mooie gelegenheid om erg lekkere wijnen te proeven, maar ook om wat bij te leren over zijn reizen die hij overal ter wereld aflegt om ze te vinden. Mis deze kans niet!
Cheers!