Mig's World Wines
online verkoop !
artikel(en) : 0
totaal : 0.00 €

Mexico - Japan – Stéphanie 05/09/2016

1.       Caramba! Patrick is in Mexico - niet onder een sombrero maar hard aan het werk. Hij bezoekt tequila- en mezcaldistilleerderijen! Volg Pat’s agavesporen op onze Facebookpagina - wanneer hij Wi-Fi heeft!

2.       Japanse whisky's. Alle Japanse whiskyfans weten hoe moeilijk het is om de handen te leggen op de beste flessen: kleine voorraden, hoge prijzen... Bij Mig’s doen we ons uiterste best om zoveel stock als mogelijk te verkrijgen en de prijzen schappelijk te houden. Dit is wat we momenteel in voorraad hebben:

NIKKA DISTILLERY         

From the Barrel

Taketsuru Pure MaLT

Taketsuru 17 years (zeer weinig)

Coffey Malt

Coffey Grain

Blended 40%

SUNTORY                        

Hakushu Distillers’ Reserve (weinig)

Hakushu 12 years

Hibiki Japanese Harmony

Kom snel voorbij als u nog wat meepikken wil! Op zaterdag kunt u bij ons enkele Nikkawhisky's proeven.

3.       Stéphanie: de tunnel is eindelijk opnieuw open! Voor de klanten met auto wordt de winkel opnieuw gemakkelijker bereikbaar. De eenvoudigste parking is die van Wiltcher's die u via de Louisalaan inrijdt – het beschikt over een patio dat op de Charleroisesteenweg uitkomt, recht tegenover ons. U kunt ook de Stéphanieparking gebruiken in de Livornostraat 12 of de Parking Louise Village in de De Jonckerstraat 32. En natuurlijk zijn we ook per tram, metro of Villo bereikbaar en geven sterke zakken mee aan de voetgangers!

Tot binnenkort @ Mig’s! Cheers!