Mig's World Wines
online verkoop !
artikel(en) : 0
totaal : 0.00 €

More from South Africa + Spanish Good Deals 23/02/2015

Vorige zaterdag proefden we vier nieuwe rode wijnen uit Zuid-Afrika. Niet altijd nieuwe wijnen, wel nieuwe wijnjaren. Deze zaterdag proeven we twee nieuwe witte wijnen die net zijn binnengewaaid. Een frisse en minerale sauvignon blanc: zijn naam “Life from Stone” doet denken aan de hardheid van een Pouilly-Fumé – een goed alternatief. En een eiken gerijpte chenin blanc met citrus- en honingaroma’s. 

Ook proeven we twee erg lekkere Spaanse buitenkansen:  van de Cariñena-appellatie, een crianza en een reserva.  Een rode crianza betekent ten minste twee jaar vooraleer de wijn op de markt komt, met ten minste 6 maanten in een kleine eiken vat. En een rode reserva betekent ten minste drie jaar met 12 maanden in eiken vaten. We kregen een erg goed aanbod van onze leverancier en kunnen ze beide aan dezelfde prijs aanbieden! Kom ze proeven en ontdek welk uw lieveling wordt! 

Merk ook op dat Miguel’s goede vriend, de kunstenaar Olivier Damien (die het overgrote deel van het interieur van de winkel verzorgde) samen met een andere kunstenaar François Betting zijn nieuwe werken tentoon zal stellen in de Galerie Bog’art (Bogaardenstraat 18 – 1000 Brussel), van 27/02 tot 03/03. 

www.bog-art.be 

Cheers!