Mig's World Wines
online verkoop !
artikel(en) : 0
totaal : 0.00 €

New & Old! 03/09/2013

We hebben nog maar eens een keer goede, oude Australische wijnen in stock – allebei uit het topjaar 2001! Kom ze zaterdag proeven, u zult versteld staan van hun smaak. Daarnaast zult u ook twee andere, nieuwe wijnen kunnen proeven: een Italiaanse pinot grigio van Corte Giacobbe en een heerlijk volleCalifornische rode wijn van het zeer populaire wijndomein Bogle Winery.

Herinnering: Onze Laugh&Learn proefnamiddagen starten vanaf midden september. Check de tijdstabel op onze homepage. De whiskyproeverijen zijn bijna volgeboekt, maar er zijn nog een aantal plaatsen voor de wijnproeverijen. Haast u, ze starten binnenkort!

Belangrijk evenement op donderdag 19 september: Mig’s zal actief deelnemen aan het evenement Vendanges Louise. We zullen binnenkort een uitnodiging sturen naar de klanten op onze mailinglijst. Tijdens dit evenement zult u Belgische wijnen kunnen proeven in de winkel Bellerose, en zult u een World Wines Tour kunnen volgen in twaalf winkels in de Naamsestraat. Om de avond op gang te schieten, zult u hier in onze winkel de nieuwe Tamdhu whisky kunnen proeven, samen met AntonyMcCallum-Caron ("Rare Malt Manager") en Claudia Hamm (Whisky-ambassadeur 2010).

Blokkeer die datum alvast in uw agenda! En blijf de website in de gaten houden voor meer info.

Tot snel! Cheers!