Mig's World Wines
online verkoop !
artikel(en) : 0
totaal : 0.00 €

New from South Africa 19/05/2014

Onze leverancier sinds jaar en dag, Frank Matthys, is begonnen met de invoer van nieuwe Zuid-Afrikaanse wijnen die u deze zaterdag bij Mig’s kunt ontdekken.

Een daarvan, de Thunderchild, is bijzonder interessant door zijn sociale dimensie: de opbrengst van de wijnverkoop gaat naar de Herberg Children´s Home in Robertson – een tehuis dat voor 122 kinderen in een moeilijke thuissituatie zorgt. Klik hier voor meer informatie over dit uitzonderlijke project.

Tierhoek is een wijngaard die gelegen is op de hoogtes van de Piekenierskloof bij Cederberg. Deze perfecte locatie zorgt voor frisheid en mineraliteit in de druif: een frisse chenin blanc, een elegante rode en een strowijn van gedroogde druiven chenin blanc.

De Blankbottlewijnen kunnen dus beschouwd worden als kwaliteitswijnen die hun bodem op een uitzonderlijke en interessante wijnen vertegenwoordigen: de druiven worden gekozen uit 30 verschillende wijngaarden en samengevoegd door Pieter Walser. De naam ‘Blankbottle’ is te wijten aan het feit dat de fles geen druivensoort of wijnjaar vermeldt! Net als whisky zijn dit dus ‘single batch’-wijnen: eens gedronken is alles op, nooit meer terug te vinden.

Probeer het dus zelf!

See you Saturday! Cheers!