Mig's World Wines
online verkoop !
artikel(en) : 0
totaal : 0.00 €

(Not the) Usual Suspects! + Olymp-Mig's! 18/06/2012

We hebben bij Mig’s besloten om u zaterdag vier wijnen van bizarre & wonderbaarlijke druivenvariëteiten voor te leggen voor degustatie! Durf en kom erbij! Cheers!

2012 Olymp-Mig’s World Wines Marathon

 

Wees sportief en vervoeg Mig’s voor een marathondegustatie! Mig’s zal tijdens de Olympische Spelen 3 speciale degustaties organiseren.

Zaterdag 28 juli: Zwemmen             6 wijnen uit 6 verschillende landen, om van te genieten aan het zwembad

Zaterdag 4 augustus: Turnen          6 fijne & elegante wijnen uit 6 verschillende landen

Zaterdag 11 augustus: Atletiek        6 volle wijnen uit 6 verschillende landen

Kom deze wijnen elke zaterdag proeven en stem op uw  ‘podium’; goud, zilver en brons. Aan het einde van de wedstrijd loten we een winnende klant die een geschenkdoos zal ontvangen van de 3 gouden medaillewijnen. En als u de gouden prijs niet wint, bedenk dan dat “L’Important est de Participer” (Pierre de Coubertin)! Wees er dus bij!

De degustaties worden vergezeld van een spuwbakje, omdat Olymp-Mig’s: JA!, Olymp-hik: NEEN! De degustatiesport kan thuis gebeuren, maar vooral ook elke zaterdag bij Mig’s. De regels zijn: de kurk trekken  of de dop  opendraaien, het glas inschenken, het glas naar uw neus heffen, de wijn in uw glas laten draaien, het boeket opsnuiven, de wijn in uw mond doen vloeien, de vloeistof in het spuwbakje  spuwen en dan glimlachen natuurlijk (als de wijn lekker is) of grijnzen (indien niet lekker)!

Tot deze zomer voor de Olymp-Mig’s! Cheers!