Mig's World Wines
online verkoop !
artikel(en) : 0
totaal : 0.00 €

Novelties 22/02/2016

Ooit ging Mig samen met zijn belangrijkste leverancier, Frank Matthys, naar de London Wine Fair. “Laten we elk onze eigen weg gaan en binnen een uur afspreken, dan delen we onze ontdekkingen” stelt Frank voor. Ik begin (met mijn vrouw Véronique) aan onze toer en we zien als snel een knappe man (hij lijkt op “George” zegt Vé) met een kleine verzameling mooi gelabelde flessen. Na de eerste te hebben geprobeerd en ervan te hebben genoten, vraag ik of we ook de andere flessen mogen proeven. De wijnen, zegt Yiannis (niet George), zijn allemaal dezelfde! Mijn kunstenaarsvriend ontwierp vier verschillende labels en ik kon niet kiezen!

Even later zegt Frank: “ik heb een uitstekende wijnproducent ontdekt, volg me.” Juist ja, we hadden dezelfde producent gevonden. Yiannis Paraskevopoulos van Gaia Estate met de stijlvolle Notios labels!

Sindsdien maken de wijnen van Gaia Estate deel uit van ons assortiment (nu al meer dan 15 jaar!). De Notios ontbrak al een aantal jaar. Het is nu terug in voorraad, mét een nieuw label: het grafisch werk werd vernieuwd en de 4 ontwerpen zijn verenigd op éénzelfde label. U kunt de verschillende foto’s op het internet terugvinden, maar de wijnen (wit en rood) kunt u enkel bij ons op zaterdag proeven!

Twee nieuwe wijnen volstaan niet voor een volwaardige Mig’s-degustatie, we voegen hier dus nog twee Canadese wijnen aan toe.

Tot dan! Cheers!