Mig's World Wines
online verkoop !
artikel(en) : 0
totaal : 0.00 €

South African Stars & Valentine's Specials 08/02/2010

Als u de film "Invictus" nog niet heeft gezien, dan moet u dat beslist doen. Deze film gaat over de wijsheid van DE grote man van Zuid-Afrika, Nelson Mandela, en is uiterst inspirerend. Clint Eastwood regisseert de film met (onder andere) Morgan Freeman in de hoofdrol. Deze "drie oude wijzen" zullen indruk op u maken! Ga en beleef zelf hun energie.
Deze zaterdag zal Justin, onze eigen Zuid-Afrikaanse ster, gastheer zijn van Mig's degustatie. Kom dus langs voor een babbel en proevertje van Perdebergs chenin en merlot, en Dombeya's chardonnay & Boulder road shiraz. We introduceren ook een nieuwe wijn, Nico van der Merwe's Cape Elements gemaakt van shiraz, cinsault en grenache.
Een ster in onze constellatie is de Perdeberg merlot, een uitstekende koop. Volgens het etiket is "deze merlot gemaakt volgens de moderne toets - stijlvol en rond met fruitige smaken. De alcohol wordt behelsd door een goede structuur, en de afdronk doet denken aan wolkjes gementholeerde pruimen met donkere chocolade- en zoethouttannines ." Klinkt dit té mooi om waar te zijn? Kom langs en zoek het zelf uit! Cheers!


Super Valentijnsspecials:
Deutz Champagne is met ons erg vrijgevig geweest, en daarom zijn we dat ook met u! Erg bijzondere Valentijnsprijsjes voor topchampagnes:
- Deutz Brut Classic ½ fles: 15.00 € in plaats van 19.90 €
- Deutz Rosé 75 cl fles: 40.00 € in plaats van 47.00 €
- Deutz Rosé ½ fles: 20.00 € in plaats van 25.00 €
Lovely!