Mig's World Wines
online verkoop !
artikel(en) : 0
totaal : 0.00 €

Wines from Portugal & Madeira @ Mig's! 04/10/2010

WAUW! Een heel vuurwerk aan media-aandacht voor onze wijnen in de Belgische Franstalige pers vorige week! Erich Boschman kon de vier mooie "bubbels" die in de winkel verkocht worden wel smaken: de Cuvée Ruffus du Domaine des Agaises (helaas uitverkocht!), de rosé Brut van Edoardo Miroglio, de Casa Valduga en de Cava l'Hereu - in een artikel over deze "bubbels" in de mannenbijlage van het magazine Gaël. Dezelfde Erich had ook veel lof voor de « Yankee » Wild Boy chardonnay in «Moustique».
Laten we eindigen met de kers op de taart, namelijk een selectie van drie andere Amerikaanse wijnen in het supplement "Victoire" van Le Soir, die Bernard Dubrulle goed kon smaken met... popcorn! De Columbia Crest Two Vines witte sauvignon, Columbia Crest Grand Estates chardonnay en de Electra Orange Muscat. We geven onze grote fierheid meteen toe wanneer deze fijne kenners wijnen van bij Mig's in de kijker zetten! Hoera!
Waar we ook erg blij om zijn is dat we deze zaterdag DE specialist van de Portugese wijnen in België mogen verwelkomen: Kris Jeuris. Kris zal ons witte wijnen en rode "experimentele" wijnen doen ontdekken: Ensaios (het probeersel) van Filipa Pato, Esboço (de schets) van de Kolheita de Ideias- en ons vooral ook een van ‘s werelds grootste klassiekers van de wijn doen (her)ontdekken die in ons vlakke land helaas niet genoeg wordt geapprecieerd: Madeira.
Vergeet die tong, de champignons en de tomatensaus en beleef iets helemaal anders. Het vuurwerk zal deze zaterdag misschien minder in de media-aandacht komen, maar ons gehemelte zal alle kleuren van de regenboog zien!
Proef van de lekkere Lusitaanse wijnen, u zal zich ook opperbest voelen! Nogmaals; hoera!