Mig's World Wines
online verkoop !
artikel(en) : 0
totaal : 0.00 €

World Whiskies Tasting + Ruffus le Retour 19/11/2012

Deze zaterdag  vindt er een uitzonderlijke degustatie plaats bij Mig’s: whisky’s van de wereld! India, VS, Japan, Ierland, Wales en natuurlijk Schotland! Deze degustatie wordt voorgesteld door Claudia Hamm ‘Whiskyambassadeur van het Jaar 2010’, onze voornaamste leverancier van uitzonderlijke sterkedrank. Opgepast, deze degustatie heeft enkel plaats in de namiddag van 14u00 tot 18u00. Om ten volle van Claudia’s expertise te genieten (uitleg, verduidelijkingen, enz.) voorziet u zo’n dik half uur. Deze degustatie is als een goede whisky: tijd is een belangrijk ingrediënt!

Sláinte! Cheers!

Ruffus is terug: de beste Belgische bubbels van de Vignoble des Agaises, de Cuvée Ruffus, zijn eindelijk opnieuw in stock. We beschikken ook over de Brut Sauvage. Opgepast: ook al krijgen we een mooie voorraad binnen, toch verdwijnen deze lekkere flessen als sneeuw voor de zon. U moet daarna wachten op de volgende millésime voorzien voor juni 2013. Wacht dus niet om uw voorraad voor de feesten aan te leggen.

Vergeet ook niet de lekkere degustaties van volgende week: de Laugh & Learn rond het bier en de D’Arenberg 100 years (zie hieronder).