Mig's World Wines
online verkoop !
artikel(en) : 0
totaal : 0.00 €

Zaterdag proeverij: wijnen van Piemonte 18/05/2022

Beste wijn en sterke drank liefhebbers van de wereld,

Aanstaande zaterdag, 21 mei, bent u van 14.00 tot 17.00 uur welkom in de winkel voor een wijnproeverij van wijnen uit de regio Piemonte (Italië)

Hier zijn de referenties die op u wachten:

- Marco Porello, Arneis, 2020, Roero, Piemonte, Italië, Wit

Deze elegante en aromatische witte wijn is gemaakt van de Arneis druif. In de neus tonen van wit fruit en vuursteen. Droog en verfrissend, het is de perfecte wijn voor zonnige dagen!

- Azienda Gaudio Mauro, 2019, Barbera del Monferrato Superiore DOCG, Piemonte, Italië, Rood

Mauro Gaudio is al vele jaren een leider in de Monferrato wijngaarden. Deze rode wijn gemaakt van de Barbera druif verleidt ons met zijn complexiteit. In de neus zijn er pruimen, kersen en vanille accenten die zich voortzetten op het volle, rijke gehemelte. Een mooie expressie van de Barbera druif.

-Sandrone, 2019, Dolcetto d'Alba, Piemonte, Italië, Rood

Luciano Sandrone wordt beschouwd als een van de grootste Italiaanse wijnmakers van zijn generatie. Zijn wijnen hebben altijd een grote zuiverheid van fruit. Deze Dolcetto is sappig, fris en knapperig met tonen van rood fruit, munt en peper. Een geweldige manier om de wijnen van Piemonte te ontdekken!


We grijpen deze nieuwsbrief aan om u te vertellen over onze volgende Lach & Leer avond!

Lach & Leer: Bourbons, welkom in de VS!

Volgende woensdag, 25 mei, gaan we naar de Verenigde Staten om de Bourbons, hun oorsprong en hun productieproces te ontdekken. Na deze avond weet u alles over de whisky van onze Amerikaanse buren!

De avond begint om 19.15 uur en kost 35€/persoon. Er zijn nog een paar plaatsen vrij dus aarzel niet! U kunt zich inschrijven op :

- Op onze website

- Per e-mail : mig@migsworldwines.be

- Per telefoon : 02/534 77 03

- Rechtstreeks in onze winkel


Tot ziens!

Cheers !