Mig's World Wines
online verkoop !
artikel(en) : 0
totaal : 0.00 €

nieuws

Focus on Belgium 19/06/2020

Belgische wijnen zijn altijd belangrijk geweest bij Mig’s en ze zijn steeds talrijker.

Hier zijn onze nieuwe pareltjes :

Van Domaine du Chapitre, in de buurt van Nijvel :

  • Chardonnay 2018 (bekroond met een zilvere medaille op de wedstrijd Chardonnay du Monde 2020 : vol, toetsen van vanille en toast)
  • Cuvée Brabançonne 2018 (Solaris… Meer

FETE DES PERES – VADERDAG – FATHERS’ DAY 09/06/2020

Aanstaande zondag 14 juni vieren we Vaderdag. Mig's heeft honderden cadeau-ideeën om uw papa te plezieren: wijn, sterke drank, bier, enz.

Merk op: bij elke aankoop van 3 tot 6 flessen wijn, of 12 flessen bier, krijgt u een mooie gratis flessentas (foto's op onze Facebook pagina).

Wat de bieren betreft, en… Meer

Cocktail Bar @ Mig's !! 03/06/2020

Als u niet naar uw favoriete cocktail bar kunt gaan, komt uw favoriete bar naar u. Onze vrienden van “The Modern Alchemist” zitten niet gewoon te wachten tot de lockdown gedaan is. Ze hebben een reeks unieke en creatieve cocktails bedacht en gebotteld. Dit zijn diegene die we geselecteerd hebben… Meer

Laugh & Learnavonden zijn er weer... online! 27/05/2020

Vanaf nu bieden wij u onze beroemde Laugh & Learnavonden live online aan. Omdat we u tijdens de lockdown hebben gemist, hebben we een manier gevonden om deze proeverijen bij u thuis te organiseren. Eerst bieden wij u gedistilleerde drankenproeverijen aan. Om praktische redenen bieden we deze sessies enkel in het… Meer

MIG’S BACK ON TRACK 19/05/2020

Beste klant,

U verdient een heel grote dank u van ons. In de afgelopen weken hebben velen van u thuisleveringen of pakketten besteld.  En bovenal, velen van jullie zijn teruggekomen.

Zonder u zou Mig’s het veel slechter doen, aangezien we ook aan veel restaurants en bars, ambassades, traiteurs, toeristen... enz. leveren die… Meer

Bier & tonics in Brussel 13/05/2020

Via onze webwinkel kunt u momenteel geen bier en tonics bestellen. We werken aan de website om dat te veranderen (en dit gaat waarschijnlijk nog even duren), maar ondertussen kunt u uw bestellingen via email plaatsen of toch via de webwinkel en in de commentaar uw bijkomende order noteren. Ondertussen… Meer

Webshop Down 07/05/2020

Onze webshop ken enkele technische problemen. Indien u wenst, kunt u uw bestellingen plaatsten door ons een email te sturen naar mig@migsworldwines.be. De winkel is terug open, dus u bent uiteraard ook meer dan welkom.

Onze excuses voor het ongemak. Wij doen ons best om de website terug in order… Meer

MIG’S IS OPEN 02/05/2020

Om solidair te zijn en om economische redenen is Mig's gesloten geweest vanaf het begin van de lock down, ondanks het feit dat we eigenlijk wel open mochten zijn (we maken ook deel van de voedselsector). 

Maar nu is tijd voor goed nieuws: vanaf deze maandag 4 mei is de winkel… Meer

Laatste week van Mig's in lock down modus! 26/04/2020

Wijn nodig deze week? Hier zijn de opties vanaf maandag 27 april:

  1. Bestel en betaal online met levering aan huis.
  2. Bestel online en kom uw bestelling in de winkel afhalen van 11 tot 19 uur (betaling kan online of in de winkel).
  3. Bestel via email (met mogelijkheid voor levering… Meer

EERSTE STAPPEN RICHTING HET EINDE VAN DE LOCKDOWN 17/04/2020

Vanwege de verlenging van de lockdownmaatregelen blijft Mig's de komende twee weken gesloten.
MERK OP: onze online verkoop boomt. Aarzel niet om te bestellen, we leveren aan huis. 
Om u te helpen met uw eventuele vragen, zal vanaf maandag 20 april elke middag iemand van het personeel van 14u tot… Meer

A message from Miguel 03/04/2020

Beste vrienden!

Ten eerste: mijn gedachten gaan uit naar zij die van dichtbij of iets verderaf te maken hebben met het coronavirus. Ik wens jullie allen veel moed toe.

De komende weken zullen we elkaar allemaal nodig hebben (zoals steeds in het leven). Ik zou graag willen dat het nieuws dat Mig’s… Meer

Een woordje van Mig 24/03/2020

In de eerste plaats gaan mijn gedachten uit naar iedereen die getroffen is door dit vreselijke virus, of dat nu in België is of elders (Mig's is "wereldwijd").

Ten tweede denk ik (naast mijn familie en vrienden natuurlijk) ook aan mijn team (allemaal veilig thuis), mijn leveranciers en jullie, mijn klanten.

Ik… Meer

Mig's gesloten 18/03/2020

Beste klanten,

In overeenstemming met de instructies van de regering, blijft Mig’s dicht tot nader order. Maar we houden contact via onze Facebook pagina (https://www.facebook.com/MigsWorldWines/) en vergeet niet dat we ook aan huis leveren. Bestelling enkel online.

Houd u goed!

Cheers,

Meer

Recente maatregelen 13/03/2020

Beste klanten,

In overeenstemming met de meest recente maatregelen van de overheid, zal Mig’s gesloten zijn op zaterdag 14, 21 en 28 maart.  

Het personeel zal niet aanwezig zijn dus ook niet kunnen antwoorden op emails of telefoon oproepen.

Tot nader order blijft Mig’s wel open en te uwer beschikking van maandag… Meer