Mig's World Wines
online verkoop !
artikel(en) : 0
totaal : 0.00 €

De zomer is in volle gang 13/08/2022

Beste wijn en sterke drank liefhebbers van de wereld,

De zomer is in volle gang, we zitten al midden in augustus!

Voor degenen die weer aan het werk zijn, of voor degenen die op doorreis zijn in onze mooie stad Brussel, hebben wij enkele wijnsuggesties voor u...

12.30 : Voor een diner met vrienden is de Pencopolitano van het landgoed Pedro Parra in Chili ideaal. Het is een rode wijn gemaakt van Cinsault en Pais, rond, smakelijk en fruitig met rokerige tonen. Hij rijpt 12 maanden in Franse eiken vaten.

18.00 : Aperitief! Na een lange, zonnige zomerdag is de witte wijn Secret de Mar van het domein Clos Galena in Spanje precies goed. Elegant, bloemig en expressief (acacia, aardbei, kweepeer) is hij het resultaat van een blend van witte Grenache en Macabeu.

20.00 : Open voor het diner een goede fles Tribbiera van het Corsicaanse landgoed Clos Culombu. Deze rode wijn is een blend van druivensoorten die alleen op het eiland van schoonheid voorkomen! Hij is rijk en fruitig en met een beetje geduld onthult hij subtiele tonen van munt, framboos en specerijen.

Ter herinnering: Mig's is de hele zomer open van 11.00 tot 19.00 uur (behalve zondag en maandag 15/08), dus aarzel niet om langs te komen en hallo te zeggen!

Wij wensen u een fijn weekend!

Tot ziens,

Proost!