Mig's World Wines
online verkoop !
artikel(en) : 0
totaal : 0.00 €

Free Saturday tasting are back ! 25/08/2022

Lieve allemaal!

Het nieuwe schooljaar nadert met rasse schreden en reeds op zaterdag 27 augustus hervatten wij de gratis degustaties in de winkel.

Heb je heimwee naar de Valenciaanse feestdagen? Wij stellen twee wijnen voor op de terugweg naar België:

Fundamentalista (€17,30) - een vintage (bijna) 100% Bobal (rood). Traditioneel gevinifieerd en gerijpt in amfora, dit ooit vlaggenschip druivenras van de regio Valencia (en enigszins vergeten vandaag), biedt een prachtig fluweelzacht mondgevoel, zijdezachte tannines en een concentratie van zwart fruit dat doet denken aan de mediterrane zon. De hoogte van de hoogvlakten van Manchuela geeft een onverwachte frisheid aan deze rustieke variëteit. Perfect voor bij de (bijna) laatste barbecues van het seizoen!

We vervolgen onze weg en stoppen voor Barcelona, in Terra Alta. De Secrets de Mar wit (12€) is een blend van Grenache Blanc x Maccabeu die een vleugje ziltheid biedt (dankzij de zeewind van de Middellandse Zee) evenals een mooie rondheid op wit fruit dankzij de rijping op droesem. Zonder pretentie weet hij op tafel te glijden als begeleider van aperitieven en zomerse voorgerechten. Kortom, een wijn voor het plezier die ons aan onze vakantie doet denken.

En goed nieuws! September brengt ook zijn deel van vreugde: onze Lach & Leer sessies komen binnenkort terug. Hou uw agenda's open, de kalender zal in de komende dagen uitkomen.

We kijken er naar uit u in de winkel te zien,

Proost,

La Mig's Team