Mig's World Wines
online verkoop !
artikel(en) : 0
totaal : 0.00 €

Geef jezelf de kans om met Miguel te praten! 19/09/2022

Beste Mig’s Lovers,

Een heel bijzondere mededeling over Laugh & Learn: er is een laatste datum toegevoegd - en niet de minste, want Miguel zelf zal gastheer zijn van de proeverij! Hij zal zijn herinneringen aan 30 jaar goede drank met u delen.

Hier is het briefje dat hij achterlaat: "Een avond met het proeven van wijnen, sterke dranken en bieren uit binnen – en buitenland. Als je een woordje mee kunt spreken (!), kun je allerlei vragen stellen en zelfs je eigen herinneringen delen. Ik host deze avond in het fran-glish met een klein beetje vlaams. See you soon.” Voor de andere sessies bedraagt de prijs 35€ en inschrijvingen kunnen per post, telefoon of in de winkel worden gedaan. Deze Laugh&Learn sessie vindt plaats op woensdag 14 december.

We hebben ook nog enkele plaatsen vrij voor aanstaande woensdag 21 september, met als thema "Zintuigen boven en onder: inleiding tot het wijnproeven". Bel ons of stuur ons een e-mail om u in te schrijven.

We hebben u al verteld over de proeverij van deze zaterdag: voor één keer gaan we dit weekend niet naar de andere kant van de wereld, maar nemen we u mee naar Frankrijk, naar de Bordeauxstreek. La Croix Simon (wit, 10,30€), een nieuw pareltje uit de Entre-deux-Mers, doet zijn intrede in het gamma: dit is de gelegenheid om u het te laten ontdekken. We maken van de gelegenheid gebruik om door de wijngaarden te wandelen en bezoeken Château Clos Mansio (rood, 10.80€) in de Côtes de Blaye, en Château Pont de Brion (wit, 14.10€) in de Graves.

Er verandert niets ten opzichte van vorige weken, de proeverij begint om 14.00 uur en is gratis. Reserveren is niet nodig, kom gewoon proeven!

We kijken uit naar uw komst,

Cheers,

La Mig’s Team