Mig's World Wines
online verkoop !
artikel(en) : 0
totaal : 0.00 €

LAUGH & LEARN : Whisky's met turf. Turf en zijn invloed op het aromatische profiel 05/05/2022

Beste wijn en sterke drank liefhebbers,

Onze volgende Laugh & Learn proeverij "Whisky's met turf. Turf en zijn invloed op het aromatische profiel" zal worden gehouden op woensdag 11 mei, vanaf 19:20 uur bij Mig's World Wines !

Samen zullen we enkele van de bekendste turfachtige drankjes van Islay, voor de zuidwestkust van Schotland, opnieuw bekijken. U zult ontdekken hoe de plaats en de manier waarop de whisky's worden gemaakt de rokerige smaken van de peated malts beïnvloeden... En misschien zelfs je toekomstige favoriete whisky's!

Wilt u reserveren voor u en/of uw vrienden ?

- reserveer uw tickets via onze website

- per mail op : mig@migsworldwines.be

- per telefoon op : 02/534 77 03

- of direct in de winkel

35€ per persoon


Voor meer Laugh&Learn proeverijen, kunt u de komende thema's bekijken zoals "Biologische / biodynamische / natuurlijke wijnen", "Ontdekking van Oost-Europa.", "De klassiekers van Frankrijk: Cognac, Calvados, Armagnac, enz. " op onze website .


Ook deze zaterdag, voor onze wekelijkse gratis proeverij openen we een aantal mooie Australische flessen.
Kom en probeer het:

- The Stump Jump, Wit (2018) is een blend van Riesling, Sauvignon Blanc, Roussanne, Marsanne uit McLaren Vale. Een weelderig mondgevoel met tropisch fruit in balans gebracht door mooi geïntegreerde zuren, met limoen en andere citrus nuances, en een zeer fijne expressie van kruiden.

- MikePress Pinot Noir, Rood (2017). Uit Adelaide Hills, deze wijn is een echt goed in balans, met een soepele en kersen mond, rokerige tonen, een beetje eikenhout en vanille aroma's.

- Heartland, Sposa e Sposa, Rood (2016). Gemaakt met Lagrein en Dolcetto druivenrassen, in Langhorne Creek. Het is een vrij krachtige wijn, met intense aroma's van bramen, een beetje cederhout en chocolade.

- En omdat het mooi weer is, zullen we voor de gelegenheid ook een rosé wijn openen!


We kijken ernaar uit u daar te zien!
Proost!