Mig's World Wines
online verkoop !
artikel(en) : 0
totaal : 0.00 €

Verrassingsgast bij Mig's - Starward Distillery 26/09/2022

Whisky liefhebbers of nieuwsgierigen naar nieuwe dingen, de Laugh & Learn sessie van deze woensdag is voor jullie: we organiseren een uitzonderlijke avond waar we de Australische whisky uit de hoofdstad Melbourne. De brand ambassadeur van de distilleerderij, Scott English, zal aanwezig zijn om u de emblematische whisky's van het huis te laten proeven.

Een paar woorden over de distilleerderij voor een voorproefje van wat u te wachten staat...

Starward is een Australische distilleerderij die in 2008 in Melbourne werd opgericht door David Vitale. De in Italië geboren oprichter wil resoluut vernieuwend zijn door een experimentele aanpak van zijn whiskyproductie. Gerijpt in rode wijnvaten, gebruikmakend van lokale vaten, het distilleren en mengen van verschillende soorten granen... De jonge distilleerderij spreekt vandaag meer dan één liefhebber aan en verleidt ons met zijn grote creativiteit.

We hebben nog enkele plaatsen vrij: stuur ons een e-mail, bel ons of kom naar de winkel, we schrijven u graag in. De avond begint om 19.30 uur en kost 35€ / persoon.

Een paar woorden over de proeverij van deze zaterdag: François Dussart, een van onze Franse wijnimporteurs, komt u zijn wonderen laten zien. We kijken uit naar uw komst!

We kijken uit naar uw komst,

La Mig’s Team