Mig's World Wines
online verkoop !
artikel(en) : 0
totaal : 0.00 €

Laugh & Learn online : nieuwe data !  En dit keer ook met wijn ! 22/01/2021

De terugkeer van de wijndegustaties !

 

"Echte" proeverijen zijn helaas nog steeds niet toegestaan, voorlopig organiseren we dus enkel online evenementen.  

We organiseren al een tijd online tastings van sterke dranken,en dit met groot succes. Bij wijn kampten we echter met organisatorische uitdagingen : we kunnen u moeilijk vragen om 6 flessen te openen in één avond, en ze alleen uit te drinken...

Daarom bedachten we het volgende: u opent thuis in één keer 6 flessen...maar dan met een nieuw accessoire, de "Guardavino". Die voorkomt dat een geopende fles oxideert, zonder de smaak of het aroma van de wijn aan te tasten. Deze sprayflacon bevat een natuurlijk gas dat geen invloed heeft op het milieu of de gezondheid van de gebruiker. Elke flacon bevat 50 dosissen. U kan dan tot 4 weken na opening van uw 6 flessen genieten! 

Voor de Laugh & Learn-wijnproeverijen verkopen wij dus een doos wijnflessen (75cl), en bij uw eerste bestelling wordt een flacon Guardavino meegeleverd (ter waarde van 19,50 €). De proeverij inclusief wijnen en Guardavino kost samen 120 €.  

Net zoals bij de vorige proeverijen blijven we gebruik maken van Zoom. We sturen u de dag voor de tasting een link en een wachtwoord. De paketten (wijn en/of sterke drank) zullen in de winkel beschikbaar zijn vanaf begin februari en kunnen opgehaald worden tot de vooravond van het evenement. Als u kiest voor levering aan huis, hou er dan rekening mee dat we enkele dagen nodig hebben voor de verzending.  

De Laugh & Learn-degustaties voor sterke drank blijven ongewijzigd. De prijs bedraagt nog steeds 30 € voor een degustatie met 6 stalen van 3 cl.  

Alle degustatiepaketten zijn te koop op onze website (zoek via de term « laugh » in de zoekbalk) en kunnen ofwel geleverd worden (met een leveringskost) of opgehaald worden in de winkel. U kan natuurlijk ook gewoon via e-mail bestellen: mig@migsworldwines.be .

WIJN

Druivensoorten deel 1: een vergelijking van de best gekende en geliefde druivensoorten ter wereld.

-> Vrijdag 12 februari

 

Druivensoorten deel 2: Er bestaan zoveel druivensoorten dat één degustatie niet genoeg is. Bijgevolg zullen we in deze degustatie een 6-tal minder bekende maar heel interessante druivensoorten ontdekken.

-> Vrijdag 26 februari

 

Ongewoon Zuid-Amerika: Zuid-Amerikaanse wijnen zijn een vaste waarden geworden in de wijnwereld. Maar het continent heeft meer te bieden dan Argentijnse Malbec en Chileense Cabernet Sauvignon.

-> Donderdag 4 maart

 

Eiland wijnen: Omwille van hun isolatie en geologische diversiteit, en dus hun unieke terroir, bieden eilanden heel ongewone en unieke wijnen.

-> Donderdag 18 maart

 

 

Sterke Dranken

 

Geturfde Whiskies: Gerookt en karaktervol, aroma’s van kampvuur, assenbak, gerookte hesp! Dit is turf, en nog veel meer. Bent u een beginner of een getrainde liefhebber, het maakt niet uit. Turf laat niemand onverschillig. Dus, als uw smaakpapillen het aankunnen, vergezel ons voor deze straffe degustatie.

-> Donderdag 18 februari

 

Whisky: een nieuwe golf van artisanale distilleerderijen: Het is een boeiende tijd voor whisky. Nieuwe merken groeien als paddenstoelen overal ter wereld. De meeste beginnen klein en maken al meteen topkwaliteit. Ontdek enkele nieuwkomers die echt de moeite zijn.

-> Donderdag 25 februari

 

Rhum Agricole: puur rietsuiker sap!

-> Donderdag 11 maart

 

Whiskey: Bourbon & Rye: Amerikaanse whiskey is veel gevarieerder dan men zou denken. Zowel Bourbon als Rye (gerst) whisky’s zitten in de lift. Er worden voortdurend nieuwe distilleerderijen opgericht. Ontdek waarom deze whisky’s zo aantrekkelijk zijn.

-> Donderdag 25 maart

Cheers !