Mig's World Wines
online verkoop !
artikel(en) : 0
totaal : 0.00 €

[ERRATUM] Op het programma deze zaterdag 07/10/2022

Er staat een fout in de vorige nieuwsbrief betreffende de data van de Laugh & Learn sessies : 26 oktober : Brusselse microbrouwerijen - 27 oktober : World of Whisky Secrets.

Hieronder de bijgewerkte versie:

Mig's lovers, hallo!

Aangezien zaterdag morgen is, is het tijd om het thema van onze wekelijkse gratis proeverij aan te kondigen. Na deze lange spanning kondigen we aan dat we u meenemen naar Zuid-Afrika: West-Kaap, Malgas, Bot River... De appellations zijn net zo verschillend van elkaar als de wijnmakers achter de flessen. In de schijnwerpers deze zaterdag, twee witte en twee rode:

  • Alphabetical, White Blend, 2018, Western Cape (12€)
  • Alphabetical, Red Blend, 2019, Western Cape (12€)
  • Sijnn, White, 2018, Malgas (29,70€)
  • Gabrielskloof, Syrah on Shale, 2015, Bot River (28,80€)

Meer details geven we niet, want het is Eloise, onze leverancier, die u over deze mooie flessen komt vertellen. Bedankt Gusto voor de ontdekking!

Een snelle update over de Laugh & Learn voordat we jullie morgen zien: we hebben nog plaats voor de sessies van 26 en 27 oktober. Kom en ontdek de wereld van de Brusselse microbrouwerij op de 26e met Simon en de wereld van de Whisky met Claire op de 27e. Aarzel niet om ons te bellen of te e-mailen om u in te schrijven.

We hopen u in de winkel te mogen verwelkomen,

Cheers,

La Mig's Team