Mig's World Wines
online verkoop !
artikel(en) : 0
totaal : 0.00 €

TASTINGS – LAUGH & LEARN, WSET, THIS SATURDAY = NO WALL DAY! 17/01/2017

Proeven is bij Mig’s een zeer belangrijk deel van het werk: zo stellen we onze selectie samen en kiezen we onze wijnen, sterkedrank en bieren uit. Dat is volgens ons ook voor onze klanten belangrijk: het is de beste manier om hun kennis te verdiepen. Om beter te begrijpen waar onze selectie om draait, bieden we verschillende proeverijen aan:

  1. Elke zaterdag van 14u tot 18u bieden wij u een gratis proeverij aan. Het thema maken wij aan het begin van de week bekend. Reserveren is niet nodig, kom gewoon langs.  
  2. Wij bieden ook avondproeverijen aan, onze Laugh & Learnsessies. Voor deze proeverijen moet u wél reserveren en vragen we (slechts) €20. Het nieuwe programma wordt eind deze week bekendgemaakt. Wees er snel bij, deze avonden zijn erg populair: hoe sneller u erbij bent, hoe beter!

Indien u hier meer over wenst te weten, bestaan er verschillende cursussen rond wijn & sterkedrank. Wij raden u die van WSET ten sterkste aan (de meerderheid van ons personeel volgde deze ook!). Indien u er snel bij bent, kunt u in Brussel nog op de 24e beginnen. Meer informatie vindt u op: http://www.winewise.be/nl/

Wat de degustatie op zaterdag betreft: bij Mig’s geloven we niet in muren die mensen van elkaar scheiden, we geloven eerder in bruggen. Onze verschillen met elkaar delen verrijkt ons als mens. Op zaterdag zetten we de Mexicaanse wijnen en sterkdrank in de bloemetjes! Laat wat Mexicaanse zon binnen! Salud!