Mig's World Wines
online verkoop !
artikel(en) : 0
totaal : 0.00 €

Belgium bis 05/07/2016

Ik had het niet helemaal bij het verkeerde eind met mijn laatste bericht “België – 4”: het juiste aantal goals, maar niet echt de score waarop ik gehoopt had…! Een valse noot vanwege onze Duivels!

Deze zaterdag zijn de wijnen die we samen proeven echter harmonieuzer: de Belgische wijnen van de Château de Bioul rijpen met muziek (jawel!) door wijnbouwster Mélanie. Nieuwsgierig? Kom er dan meer over te weten, wij komen net terug van een bezoekje aan hun wijngaard. Vanessa & Andy hadden voor een rustig leven als kasteelheren kunnen gaan, maar ze kozen in de plaats daarvoor voor een hachelijk maar fascinerend wijnavontuur. Dit weekend te ontdekken.

Ter herinnering: vergeet onze degustatie van 16 juli niet: de wijnen van het domein Uylenbergher, voorgesteld door wijnmaker André Goemans.

Alleï, meer België: we kregen net onze zomerportie van de Cantillonbrouwerij. Behalve de gewoonlijke selectie beschikken we ook over enkele kisten Saint-Gilloise – het aantal is beperkt tot één kist fles per klant!   

En nog eens santé!