Mig's World Wines
online verkoop !
artikel(en) : 0
totaal : 0.00 €

November-heavy agenda @ Mig’s! 08/11/2012

Neem uw agenda (of uw smartphone) & balpen (of vinger) bij de hand, omdat november barst van de interessante degustaties @ Mig’s.

10/11: Deze zaterdag voorzien we een verrassingsdegustatie of meer dan een dozijn lekkere nieuwe wijnen of nieuwe wijnjaren van Mig’s grootste leverancier – Frank Matthys. Tijdens Frank’s opendeurdagen proefde Miguel zo’n 120 wijnen (spuwbakje verplicht) en hij selecteerde zorgvuldig de meest interessante wijnen om met u te delen. Een uitzonderlijke en soms wat bizarre selectie.

17/11: Degustatie van top witte Bourgognes, Vergetwijnen die eigendom zijn van de Belgische maverick Jean-Marie Guffens. Verget produceert niet alleen witte Bourgognes, maar ook goede prijs/kwaliteitswijnen uit de Lubéron. Deze degustatie wordt u voorgesteld door de Johan Rosius- importeur.

24/11: Wereldwhisky’s uit Japan, India, Wales, de VS, Canada, Ierland & ja hoor, Schotland.

Al deze landen (en niet alleen zijn) produceren interessante whisky’s.

Onze grootste kwaliteitswhisky-leverancier Claudia Hamm (Belgian whisky-ambassadeur 2010) stelt u deze ‘World Tour’-degustatie voor.

Opgepast, dit speciale evenement is enkel een namiddagdegustatie (van 14u tot 18u) en hoewel het gratis is, vragen wij u toch te reserveren – u krijgt van ons binnenkort meer informatie.

29/11: Bonnes Bières Belges – Een speciaal ‘Laugh & Learn’-evenement

Dit is een ‘Laugh & Learn’ op donderdagavond.

Emanuele Corazzini van Nova Birra leidt niet alleen de degustatie maar zal het ook hebben over de brouwlessen die hij geeft. 

Een unieke kans om meer te weten te komen over onze ‘nationale trots’.

Opgepast, want hier is reservatie opnieuw aangewezen (€ 20) & de plaatsen zijn beperkt. De eersten worden het eerst bediend. Alleï Santé!

 

1/12 : D’Arenberg Australian winery – 100 jaar    

Dat is het –  de grote D’Arenberg ‘horizontale degsutatie’ door Christophe Heynen – importeur.

U krijgt een grote selectie  D’Arenbergwijnen  voorgeschoteld zodat u het gehele plaatje van deze grote wijnmakerij kan zien. De huidige wijnjaren zullen de hele dag lang geproefd kunnen worden, maar daar stopt het niet bij: na de sluiting van de winkel gaan we verder met een ‘horizontale degustatie’ van een ouder wijnjaar. Dit avondevenement is ook gratis maar u zal moeten reserveren– binnenkort meer informatie.

En vergeet niet date r een vliegticket naar Australië voor een bezoek van het D’Arenberg Estate te winnen valt. Hou onze website in de gaten voor meer informatie.