Mig's World Wines
online verkoop !
artikel(en) : 0
totaal : 0.00 €

nieuws

Gusto World Top Proeverij 11/06/2019

Op zaterdag 15 juni heeft Mig’s het groot genoegen om u een prachtige degustatie te bieden van enkele van de beste wijnen in onze selectie. Deze wijnen worden ingevoerd door een van onze grootste leveranciers, Gusto World. Mathilde brengt u de degustatie.

Naast de wijnen die we al een tijdje op… Meer

Fête des Pères / Vaderdag / Fête des Pères 05/06/2019

Zondag is het weer Vaderdag en @Mig’s helpen we u letterlijk met honderden geschenkideeën – wijnen, sterkedrank en bieren van België en verder, zowel als nieuwe “accessoires” voor sterkedrank (kijk naar de foto’s op onze facebookpagina).

Om u maar een paar ideeën te geven, vindt u bij ons:

  • een selectie… Meer

01/06/2019

EU & MIG – Miam Miam Glou Glou 21/05/2019

Mig's biedt producten aan uit bijna alle landen van de Europese Unie: 22 van de 28 landen zijn hier vertegenwoordigd! Maar nog belangrijker: onze klanten komen uit alle lagen van de bevolking, uit Europa en elders. Ter gelegenheid van de verkiezingen van deze zondag denken wij bijzonder aan u, onze… Meer

Sardegna & more 17/05/2019

Mooie ronde flessen, met mooie ronde figuren op het etiket, een trendy glaskurk, alles erop en eraan ; maar het is wel degelijk hetgeen in de fles zit dat de moeite is. Kom deze zaterdag langs om onze nieuwe wijnen uit Sardinië te proeven.

De degustatie wordt geleid door Alex, de invoerder… Meer

Degustatie van de rums van Trois Rivières + Ruffus is back 07/05/2019

De laatste jaargang van de bekende Belgische schuimwijn Ruffus is aangekomen! Drie cuvées : brut, brut sauvage en rosé zijn dus terug beschikbaar in de winkel, zolang de voorraad strekt. Het is de moment om wat stock in te slagen voor de zomer.

Deze zaterdag is er een uitzonderlijke proeverij gepland : Alexandre… Meer

Hibiki is terug ! samen met een aantal nieuwigheden… 26/04/2019

Terug van weggeweest, de meest iconische whisky uit Japan is weer beschikbaar! Gezien zijn gewoonlijk succes, raden wij u aan niet te lang te wachten om een flesje te komen halen…

Andere nieuwigheden op wijn- en biervlak:

  1. Heerlijke wijnen uit Sardinië van bij Mora & Memo. Iedereen bij… Meer

Proeverij Gemuteerde Wijnen 16/04/2019

Iets zoet voor Pasen ? We hebben enkele flessen gemuteerde wijnen geopend in de winkel zodat u ze kunt proeven. Er zijn enkele heerlijke Madeira wijnen, geweldige Sherry wijnen en een uitzonderlijke “port-style” wijn uit Zuid-Afrika!

Kent U gemuteerde wijnen nog niet? Wel, hier is uw kans. Deze zaterdag van 2 tot… Meer

Nieuwe japanse whisky 11/04/2019

Whiskies uit de Kirin distileerderij vindt men (nog) niet vaak terug buiten Japan, daarom zijn we heel gelukkig om een aantal flessen gevonden te hebben. Recentelijk op de markt gebracht, Fuji-Sanroku is een zachte, fruitige whisky met toesten van chocolade, vanilla en karamel. Met 50%, is het een stevige whisky,… Meer

Gouden Carolus 04/04/2019

Er is meer dan Belgian Owl whisky in België.

Gouden Carolus is een ander heerlijke Single Malt uit België. Het wordt geproduceerd in Mechelen, bij Stokerij de Molenberg, een onderdeel van Het Anker, ook gekend voor hun uitstekende bieren.

Gedistilleerd uit het moutbeslag van het bier Gouden Carolus Tripel, in kopere stookketels… Meer

New dates for Laugh & Learn! 28/03/2019

De nieuwe data voor de Laugh & Learn sessies zijn online! Ze zijn allemaal terug te vinden op onze beginpagina. Haast U, zijn geraken snel vol.

Cheers,

Meer

One-shot "mature" Bordeaux 21/03/2019

Deze week hebben we enkele nieuwe Bordeauxwijnen in ons assortiment opgenomen. Drie ietwat rijpere “one-shots”, zoals wij ze graag noemen. Deze zaterdag zijn ze open in de winkel om te proeven… En ja, de Belair is een Premier Grand Cru Classé!!

Cheers,

Meer

LE CORIANDRE 11/03/2019

Kent u het restaurant Le Coriandre? Een gastronomische parel in Watermaal-Bosvoorde: http://www.lecoriandre.be/

Dit is een geweldige kans om het deze maand te ontdekken: Agnès en Damien hebben wijnen van Mig's geselecteerd om het volgende nieuwe menu te begeleiden:

 

Sashimi De Daurade

Sakura / Betterave

Sauvignon blanc Southern Right  2017  Afrique du Sud

 

Coquilles Saint-Jacques… Meer

Nieuwe wijnen en een Bordeaux degustatie 28/02/2019

Wij hebben zonet enkele nieuwe aanwinsten uit Frankrijk in onze selectie: een nieuwe minerale Chablis, een heel elegante Crozes-Hermitage, een stevige Gigondas en een heerlijke Chenin uit Touraine. Ook nieuw, een verbazende (cf. onze Facebook pagina) Spaanse wijn uit Jumilla.

En als kers op de taart, hebben we ook nog een… Meer