Mig's World Wines
online verkoop !
artikel(en) : 0
totaal : 0.00 €

nieuws

Laugh & Learn! 13/08/2019

U zat erop te wachten: de nieuwe data voor de Laugh & Learn sessies ZIJN ONLINE! Raadpleeg de nieuwe agenda voor het einde van het jaar op de startpagina van onze website. Wacht niet te lang, de plaatsen zijn beperkt en worden snel ingevuld.

Voor de gelegenheid hebben we nieuwe onderwerpen… Meer

Cinsault! 06/08/2019

Cinsault is de underdog van de Zuid-Franse druivensoorten, die vaak gebruikt worden in goedkope cuvées of in milde rosé's. De Cinsault is de underdog van de Rhônevallei. Maar zelfs de underdog kan uitgroeien tot een racinghond als hij goed wordt gefokt. @Mig's we hebben goede “rassen” uit Chili en Zuid-Afrika.

Kom… Meer

15 jaar! 31/07/2019

Sinds 2004 speelt Lucy een zeer belangrijke rol in het succes van Mig's World Wines. Ze zorgt voor u, onze klanten, in de winkel, aan de telefoon en aan de computer en heeft het al die jaren met Mig en de "jongens" moeten doen! Ondanks die 5475 dagen hard labeur… Meer

Too hot for booze!? 24/07/2019

Voor de eerste keer bij Mig’s is de zaterdag N.A. degustatie (niet-alcoholisch)! We zullen verschillende dranken presenteren van het merk Monaco, tonics en meer. Voor de proeverij serveren we ze puur, maar het zijn uitstekende mixers voor Gin en Tonics.

De tonics van Monaco zijn vervaardigd uit puur Beierse mineraalwater en… Meer

Fête Nationale – Nationale Feestdag @ Mig’s 16/07/2019

Een zaterdag degustatie met een Belgische smaak:

1: het nieuwe jaartal van Cortil Braco : de enige rode wijn van Château de Bioul. Een défilé van rood fruit, licht en soepel, ook aangenaam wanneer lichtjes gekoeld.

2 : Pastis Ardent (biologisch): een vuurwerk van anijs en zoethout.  

Alleej, tot zaterdag, hé!

Meer

El Autoctono – Chili’s best bewaarde geheim 11/07/2019

Het Mig’s team is laaiend enthousiast over deze Chileense wijn gemaakt met de País druif. Het beantwoordt alle criteria van de perfecte zomerse wijn: soepel en fris, intens fruitig (frambozen!), laag in sulfieten en alcoholpercentage …. En vooral een lage prijs!!

Te proeven deze zaterdag namiddag.

Cheers,

Meer

Met twee gaat alles beter 03/07/2019

Ter gelegenheid van de ‘Grand Départ’ van de Ronde van Frankrijk in Brussel, stellen we, voor onze wekelijkse zaterdag degustatie, onze Tandem voor. Een heerlijke Syrahwijn uit Marokko, gemaakt met de hulp van Alain Graillot, de “paus” van Crozes-Hermitage.

Geen gele trui nodig om te komen proeven. Alle kledij welkom!

 

Tot zaterdag,… Meer

ART & BEER 18/06/2019

KUNST

Chloé, Mig’s dochter, organiseert de tweede editie van de “Street to Canvas” Art Show. Van een 20-tal straatkunstenaars zal binnenwerk te zien zijn, waaronder enkele van Chloé. De opening is voorzien op donderdag 20 juni (ja, deze donderdag!). De show gaat van 18 tot 22 uur door in:

L'Uzine

Industriekaai, 75

Sint-Jans-Molenbeek

Meer informatie… Meer

Gusto World Top Proeverij 11/06/2019

Op zaterdag 15 juni heeft Mig’s het groot genoegen om u een prachtige degustatie te bieden van enkele van de beste wijnen in onze selectie. Deze wijnen worden ingevoerd door een van onze grootste leveranciers, Gusto World. Mathilde brengt u de degustatie.

Naast de wijnen die we al een tijdje op… Meer

Fête des Pères / Vaderdag / Fête des Pères 05/06/2019

Zondag is het weer Vaderdag en @Mig’s helpen we u letterlijk met honderden geschenkideeën – wijnen, sterkedrank en bieren van België en verder, zowel als nieuwe “accessoires” voor sterkedrank (kijk naar de foto’s op onze facebookpagina).

Om u maar een paar ideeën te geven, vindt u bij ons:

  • een selectie… Meer

01/06/2019

EU & MIG – Miam Miam Glou Glou 21/05/2019

Mig's biedt producten aan uit bijna alle landen van de Europese Unie: 22 van de 28 landen zijn hier vertegenwoordigd! Maar nog belangrijker: onze klanten komen uit alle lagen van de bevolking, uit Europa en elders. Ter gelegenheid van de verkiezingen van deze zondag denken wij bijzonder aan u, onze… Meer

Sardegna & more 17/05/2019

Mooie ronde flessen, met mooie ronde figuren op het etiket, een trendy glaskurk, alles erop en eraan ; maar het is wel degelijk hetgeen in de fles zit dat de moeite is. Kom deze zaterdag langs om onze nieuwe wijnen uit Sardinië te proeven.

De degustatie wordt geleid door Alex, de invoerder… Meer

Degustatie van de rums van Trois Rivières + Ruffus is back 07/05/2019

De laatste jaargang van de bekende Belgische schuimwijn Ruffus is aangekomen! Drie cuvées : brut, brut sauvage en rosé zijn dus terug beschikbaar in de winkel, zolang de voorraad strekt. Het is de moment om wat stock in te slagen voor de zomer.

Deze zaterdag is er een uitzonderlijke proeverij gepland : Alexandre… Meer