Mig's World Wines
online verkoop !
artikel(en) : 0
totaal : 0.00 €

nieuws

Proeverij Gemuteerde Wijnen 16/04/2019

Iets zoet voor Pasen ? We hebben enkele flessen gemuteerde wijnen geopend in de winkel zodat u ze kunt proeven. Er zijn enkele heerlijke Madeira wijnen, geweldige Sherry wijnen en een uitzonderlijke “port-style” wijn uit Zuid-Afrika!

Kent U gemuteerde wijnen nog niet? Wel, hier is uw kans. Deze zaterdag van 2 tot… Meer

Nieuwe japanse whisky 11/04/2019

Whiskies uit de Kirin distileerderij vindt men (nog) niet vaak terug buiten Japan, daarom zijn we heel gelukkig om een aantal flessen gevonden te hebben. Recentelijk op de markt gebracht, Fuji-Sanroku is een zachte, fruitige whisky met toesten van chocolade, vanilla en karamel. Met 50%, is het een stevige whisky,… Meer

Gouden Carolus 04/04/2019

Er is meer dan Belgian Owl whisky in België.

Gouden Carolus is een ander heerlijke Single Malt uit België. Het wordt geproduceerd in Mechelen, bij Stokerij de Molenberg, een onderdeel van Het Anker, ook gekend voor hun uitstekende bieren.

Gedistilleerd uit het moutbeslag van het bier Gouden Carolus Tripel, in kopere stookketels… Meer

New dates for Laugh & Learn! 28/03/2019

De nieuwe data voor de Laugh & Learn sessies zijn online! Ze zijn allemaal terug te vinden op onze beginpagina. Haast U, zijn geraken snel vol.

Cheers,

Meer

One-shot "mature" Bordeaux 21/03/2019

Deze week hebben we enkele nieuwe Bordeauxwijnen in ons assortiment opgenomen. Drie ietwat rijpere “one-shots”, zoals wij ze graag noemen. Deze zaterdag zijn ze open in de winkel om te proeven… En ja, de Belair is een Premier Grand Cru Classé!!

Cheers,

Meer

LE CORIANDRE 11/03/2019

Kent u het restaurant Le Coriandre? Een gastronomische parel in Watermaal-Bosvoorde: http://www.lecoriandre.be/

Dit is een geweldige kans om het deze maand te ontdekken: Agnès en Damien hebben wijnen van Mig's geselecteerd om het volgende nieuwe menu te begeleiden:

 

Sashimi De Daurade

Sakura / Betterave

Sauvignon blanc Southern Right  2017  Afrique du Sud

 

Coquilles Saint-Jacques… Meer

Nieuwe wijnen en een Bordeaux degustatie 28/02/2019

Wij hebben zonet enkele nieuwe aanwinsten uit Frankrijk in onze selectie: een nieuwe minerale Chablis, een heel elegante Crozes-Hermitage, een stevige Gigondas en een heerlijke Chenin uit Touraine. Ook nieuw, een verbazende (cf. onze Facebook pagina) Spaanse wijn uit Jumilla.

En als kers op de taart, hebben we ook nog een… Meer

CLIMATE CHANGE - OLD VINTAGES - OLD AUSSIES 05/02/2019

KLIMAATVERANDERING

@Mig's hebben we niet gewacht totdat schoolmeisjes en -jongens en vele andere burgers de straten van Brussel op gingen om ernstig ons steentje bij te dragen aan de bestrijding van de klimaatverandering en dus zo weinig mogelijk te verspillen. We recycleren onze lege flessen, kurken, dozen, paletten, enz.

We bieden ook… Meer

Bin-ends Tasting 22/01/2019

Hallo! Het is al lang geleden... We hebben echter een goed excuus: u bent zulke trouwe klanten en u bezoekt ons sinds de eindejaarsfeesten nog steeds zo talrijk dat we nog niet de tijd hebben genomen om u een nieuwsbrief te sturen of onze wekelijkse proeverijen te organiseren... !

Beter laat… Meer

Happy New Year 2019! 03/01/2019

Namens het hele Mig’s team, wens ik U een heel gelukkig nieuwjaar, vol ontdekkingen en ontmoetingen. Moge diversiteit en verschil ons verrijken.

Cheers!

Miguel

Meer

2019! 28/12/2018

Het hele Mig’s team wenst U prettige feesten en heel gelukkig nieuwjaar!

Wat praktische informatie: de winkel zal gesloten zijn op zondag 30 december, maar open op maandag 31 tot 18 uur. We zullen ook gesloten zijn op 1 én 2 januari.

Cheers to all!

Meer

Christmas Eve 24/12/2018

We zijn vandaag (24/12) open tot 18 uur.

Zalig Kerstmis!

Meer

New dates for Laugh & Learn! 19/12/2018

De nieuwe data voor de Laugh & Learn sessies zijn online! Ze zijn allemaal terug te vinden op onze beginpagina. Haast U, zijn geraken snel vol.

 

Vrolijk Kerstfeest!

Cheers,

Meer

Waalse Wijnen op televisie 11/12/2018

Op woensdag 12 December, zal het televisie programma ‘QUESTIONS A LA UNE’ het hebben over Waalse wijnen. Met een beetje geluk (als hij er niet helemaal van uitgeknipt wordt), zal Miguel even zijn gezicht laten zien.

Het programma wordt verzonden op de zender: « La Une », op woensdag 12 december om 20u20.

Moest… Meer

Invitation: Mig's Art & Wine Evening 07/12/2018

Mig en dochters Coline & Cloé hebben het plezier je uit te nodigen op een speciale avond met kunst, wijn en huisgemaakte koekjes.

- Mig zal een aantal nieuwe wijnen uit het gamma van Mig's World Wines laten proeven

- Coline voorziet de heerlijke huisgemaakte koekjes

En Cloé presenteert "Street to Canvas", haar… Meer